Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova

Locaţia principală a Liceului Tehnologic de Transporturi Auto este în B-dul N.Romanescu nr.99, Craiova.

111

ANUL INFIINTARII

111

NUMAR PROFESORI

111

NUMAR ELEVI

111

PREMII CASTIGATE

În şcoala noastră funcţionează clase de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial, şcoală profesională, liceu, şcoală postliceală şi "Șansa a doua".

De-a lungul anilor, liceul nostru şi-a păstrat tradiţia de a pregăti tineri în domeniul auto dar şi-n domeniul mecanică, electric şi "electronică şi automatizări".

Școala noastră deține ACREDITARE VET-adică în perioada 2021-2027, anual, 42 de elevi vor efectua 3 săptămâni de stagii de pregătire practică în tări din EUROPA. Astfel, se află în derulare proiecte de mobilitate prin care, ANUAL, 45 de elevi de la liceu și școala profesională desfășoară stagiile de pregătire practică în străinătate(Spania, Malaga), un proiect POCU, cod 130647 "Creșterea participării la programe de învățare la locul de muncă" prin care, anual, 91 de elevi primesc hrană zilnic și bursă pentru fiecare oră de instruire practică efectuată la agenții economici parteneri.
Prin același proiect se fac achiziții pentru școală în valoare 187.481, 82 lei.

Începând din anul școlar 2021-2022, în școala noastră se implementează un nou proiect cu finanțare europeană, POCU, cod 144302, prin care se vor face achiziții în școală în valoare de 2.500.000 lei.

Continuă, în același timp, proiectul ROSE, bazat pe programe remediale (consultații gratuite pentru 50 de elevi la disciplinele de bacalaureat, începând din clasa a-IX-a, activități extracurriculare( excursii în țară) și hrană zilnic.